Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Csípős lett a töltött káposztá...

Csípős lett a töltött káposztám, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Csináltam több adag töltött káposztát, lefagyasztottam, és a múltkor megfőztem egy adagot belőle, de nagyon csípős lett a párom szerint.Mit csináljak a többivel?
2009. szept. 22. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia :)

Hozd el nekem,én imádom a csípőset minden mennyiségben :D

34hetes kismama

2009. szept. 22. 14:19
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Így jártál.
2009. szept. 22. 14:20
 3/7 A kérdező kommentje:

Akkor vagy a kuka vagy az első válaszoló. :-)

Köszi a válaszokat.

2009. szept. 22. 14:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Héé, én is kérek, ki ne dobd!!! :) Amugy a tejföl és a kenyér javit a csipösségén, màst nem nagyon tudsz tenni vele! Vagy ha nincs megfözve és ugy van lefagyasztva, olvadàs utàn bontogasd ki, és keverj még hozzà hust és rizst!
2009. szept. 22. 14:35
 5/7 Salx Narval ***** válasza:
100%
Küld el nekem, én így szeretem.D
2009. szept. 22. 16:34
 6/7 anonim ***** válasza:
ha még nincs megfőzve semmi sincs veszve, csak a munkáddal töltött idő! ahogy már írták hagyni kiolvadni, és hozzárakni még húst és rizst!
2009. szept. 22. 17:26
 7/7 anonim válasza:
Ne tegyél bele sok fűszert mert lehet ilyen rosz ize lesz tőle :S De lehet sok erős pistát raktál bele ;)(fogadd meg a tanácsomat%)
2010. jún. 10. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!