Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan készítsem el a töltött...

Hogyan készítsem el a töltött tojást, hogy mutatós is legyen?

Figyelt kérdés
Hidegtálat készítek itthon.Van rajta fasírt,sonkatekercs,töltött tojás.Úgy szeretném a kettévágott tojásba visszatenni a tojáskrémet,hogy szép,guszta legyen,mert egyet kiskanállal megtöltöttem,de nem túl szép így.
2011. aug. 23. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

csillagcsőrős habzsák??

tescóban is van egyszer kell csak megvenni,vagy zacsiba bele kivágod a sarkát és akkor úgy nyomod ki.

2011. aug. 23. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Bele teheted ilyen kinyomóba ami szép barázdált kúpot ad mint a gépi fagyi.

Vagy ha vna egy mutatós adagoló kanalad, akkor azzal. Mondjuk ilyenekt szirupos gyógyzserekhez szoktak adni, csonka kúp alakuak. vagy szabályos félgömb alakú pár grammos adagoló kanálka, mondjuk sóhoz cukorhoz. Több ötletem nincs, mi a töltött tojást meg esszük úgy is ha snassz kiskanállal töltjük :-)

De tehetsz a tetejére friss fűszer levelet, vagy apróra vágott frisspiros paprikával megszórni, snidlinggel. Így színes lesz. Vagy piros arannyal arcot rajzolni rá :-)

2011. aug. 23. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
fordítsd lefelé a tojásokat és kész...esetleg öntsd le olyan mázzal, ami a kaszinótojásokon van és díszítsd körbe zöldséggel, petrezselyemlevéllel
2011. aug. 23. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
olajozott villával is szépen megbarazdálhatod.
2011. aug. 23. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
keress a googlen képeket nagyon sok jó ötlet van
2011. aug. 23. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Mi is megesszük simán,de most kisebb családi vendégség lesz nálunk,és szeretnék egy picikét "villogni" a díszítéssel.
2011. aug. 23. 10:58
 7/9 anonim ***** válasza:

akkor még egy praktika a díszítéshez. a hidegtálak alá tegyél frissen szedett szép, megmosott, leszárított szőlőleveleket. nagyon feldobják a tálat, és nem fonnyad olyan hamar, mint pl a fejessaláta alátét.

ha nektek, vagy a szomszédnak nincs, valaki ismerősnek biztos vabn egy tőke szőlője...:))

2011. aug. 23. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

én így készítem el már kiskorom óta:


[link]

2011. aug. 23. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 doboszoli ***** válasza:
Tegyél a tojásokra egy paradicsomból vágott félgömbölyű szeletet, rá néhány pötty majonézt, és kész a mesegomba.
2011. aug. 23. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!