Igabcsy kérdése:
SOS! Mit csinálok rosszul a csokibevonat készítésekor?
Figyelt kérdés
Segítsetek!!! Itt állok a konyhában és valami nem stimmel.
Az egyik lábosba vizet tettem a másikat rátettem erre, de úgy, hogy a fölső lábos beleérjen a forrásba lévő vízbe. Ebbe tördeltem bele 2 tábla csokoládét (Boci étcsokit) Felolvadt ugyan de nagyon sűrű volt ezért a 18 dkg csokihoz tettem nem egészen 1 evőkanál étolajat. (gondolom ez nem sok). Még így is sűrűnek találom, mert bele mártogatom a kis sütikéimet, de nehezen folyik le róla, vastag lesz a bevonat. Már eltelt 20 perc és még mindig nem szilárdult meg a csoki a sütiken.
Mi a fenét csináljak vele? Mivel sűrű, ezért olaj kellene, de már így sem szilárdul. Vagy több idő kell neki?
Hogyan csináljak vékony bevonatot hígabb csokival, ami meg is szilárdul?
2010. márc. 20. 10:32
11/11 anonim válasza:
étolaj????:D
mi tejet szoktunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!