Capuccino készitésekor, amikor a tejet habositom, akkor a tejet megmelegitsem?
Figyelt kérdés
Csak mert ha hideg tejjel csinálom, valahogy az egész capuccino olyan langyos-hideg lesz, és az nem tul guszta.2011. máj. 12. 17:27
1/4 anonim válasza:
Úgy kell csinálni ahogy neked ízlik.:) É például hidegen szeretem, csak sokéig kell kavarni hogy en álljon benne össze a chapusshino por.:)
2/4 A kérdező kommentje:
ok, köszi,akkor én felmelegitem,én melegen szeretem..:))
2011. máj. 12. 19:12
3/4 anonim válasza:
Úgy látom amatőrrel van dolgunk..a cappuccino eredetileg forró lefőtt kávéba gőzzel habosított legalább 1 napig hűtött, zsíros tejjel készül.
Ha felmelegíted a tejet, nem tejhab lesz.
A forró gőznek kell a hideg tejet meleg tejhabbá alakítania.
Ha Nekem mindig forró utána is, szerintem te valamit nem jól csinálsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igen, szerintem az lehet a baj, hogy én nem azzal a gőzölős valamivel csinálom, hanem vettem egy ilyen habositó félét, de abból nem gőz jön ki csak igy forog, és ugy habositja fel a tejet.:)
2011. máj. 14. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!