Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért nem sikerül a chia...

Miért nem sikerül a chia pudingom?

Figyelt kérdés
Többféle receptet is kipróbáltam már, de egyszerűen nem duzzadnak meg a magok a tejben. Felül és úszkálnak, középen a tej van, de sűrűsödik be gélszerűvé kevergetès ellenére sem. Hagyom legalább egy éjszakát állni is.
2015. okt. 27. 07:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig a chia-mag eléggé elkerülhetetlenül megszívja magát... Jó arányban használod (a puding állaghoz viszonylag sok kell, legalábbis én elrontottam már, persze akkor is duzzadtak voltak a magok félóra után)? S tényleg nem duzzadnak meg egyáltalán? Mert ez fura, a chia magok mindig azt teszik. Bár lehet, hogy nagyon idősen változik bennük valami, ezt nem tudhatom, de nem tudok mire gondolni, mi tudna megszüntetni egy ilyen alapdolgot. Gondolom, nem érte őket semmi, nagy hő vagy más extrém dolog...
2015. okt. 27. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tejet használsz hozzá?
2015. okt. 27. 13:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már én is tapasztaltam, amikor alacsony zsírtartalmú tejjel szerettem volna csinálni. Nekem kókusztejjel lett csak puding szerű.
2015. okt. 27. 13:53
 4/4 anonim válasza:
0%
Mert ratyi vagy :D
2015. nov. 7. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!