Rántott camembert sajtot hogyan kell készíteni? Miért nem sikerül?
Figyelt kérdés
Vagy kifolyik, vagy "eltűnik" a sajt valahova, és üreges lesz az egész, és csak a prézli marad meg... :( Panírozás sorrendje számít? Vagy mi a baj?2014. dec. 31. 16:44
1/5 anonim válasza:
az én bevált módszerem:
1. fogod a sajtdarabot
2. liszt, tojás
3. újra liszt utána tojás
4. vastagon zsemlemorzsa
2/5 anonim válasza:
Elsőhöz: és ne szúrj bele villával.
3/5 anonim válasza:
2, vagy 3x bundát is lehet csinálni, ahogy #1 írta. Ha nagyon érett a sajt, könnyebben kifolyik. Kisebb sajtok is vannak, nem csak az a 200grammos korong, azok szintén kevésbé folynak ki.
Az előre hűtésben meg több oldalról hallottam érveket, én nem szoktam figyelembe venni.
4/5 anonim válasza:
Ha egész camembert panírozol akkor a penészréteg egyben tartja (ha nem szúrsz bele villával), illetve ahogy az első írta, 2x panírozni.
5/5 anonim válasza:
Kétszer panírozd és tedd be 1-2 órára a mélyhűtőbe mielőtt kisütöd, neked így nem durran szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!