Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a titka a tojáspucolásnak?

Mi a titka a tojáspucolásnak?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mit és hogyan kell tennem, hogy könnyedén lejöjjön a héja? Saját főzőlevében kihűteni, hideg vízben kihűteni, kivenni a vízből?
2010. márc. 14. 20:45
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Pár nappal előbb veszed meg, és könnyebben lejön a héja.
2010. márc. 16. 09:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim válasza:
Azon forrón meg lehet tisztítani.Öntsd le a forró vizet róla,majd öblítsd le hideggel,és már lehet is pucolni.Ha nagyon égetné a kezedet,néha-néha hűtsd hideg vízzel.Így egyben lejön a tojáshéj.Én ezt egy hidegkonyhás szakácstól tanultam,és bevált.
2010. márc. 24. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!