Kemény tejszínhab? Mivel, hogyan, mennyire?
Szia!
Én tortába a következőt szoktam tölteni. Megjegyzem, pontosan olyan íze és állaga lesz, mint a cukrásztejszínnek, amit a tortákra/ba tesznek.
Kell hozzá fél liter Hulala növényi tejszín, egy tejszín ízű vagy vanília ízü pudingpor, fél liter víz és 5 evőkanál cukor. A pudingot megfőzöd, ahogy a zacskó írja, de öt kanál cukorral és nem tejjel, hanem vízzel. Ez fontos!
Folyamatosan kevergetve lehűtöd. Ezután elkezded verni a Hulalát és kanalanként közben hozzáadod a pudingot. Aztán szép habosra felvered. Igazából érzéssel csinálom, nem is mindig kell bele a fél liter pudingos-vizes cucc, néha 3-4 dl is elég, de ettől nagyon-nagyon finom krémet kapsz.
És ami nagyon fontos: Ez csak Hulalával kivitelezhető, rendes tejszínnel nem!
21/L
szerintem próbálj meg igazi tejszínt szerezni! azt habfixáló nélkül is gyönyörűen fel lehet verni, nem úgy mint a bolti mű társait. én a Cserpes tejszínre szavazok.
nem is áll el hónapig, mert friss, és igazi és adalékmentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!