Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell csinálni a tejszínha...

Hogy kell csinálni a tejszínhabot a tortára hogy ne essen össze mint a bolti tejszínhab hanem maradjon olyan szép kemény?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra hogy a páromnak sütök Valentin napra egy málnás tortát de még soha nem sütöttem tortát és azt nem tudom hogy hogyan csináljam.

A hulala az jó a tetejére vagy valami más kell, ha jó kell beletennem valamit vagy csak habverővel felverni.

Ha azt írja a recept hogy 3 dl tejszín kell bele a torta krémjébe akkor az habtejszín vagy főzőtejszín és ha habtejszín akkor azt is csak simán felverem?

Segítsetek


2009. febr. 11. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Habtejszínt használj.És tegyél bele 1-2csomag habfixálót.Ezt zacsiban árulják,akkora mint a sütőporos zacskó.


maszatka

2009. febr. 11. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm Maszatka aranyos vagy.

Akkor hulala-t ne is vegyek?

2009. febr. 11. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

De a hulala nagyon jó tejszin,de növényi eredetü,boltban kapható küzöl ez a legjobb,én cukrász vagyok,és a hulalába soha nem teszek habfixálot,csak az állatiba mert annak nagyobb a zsírtartalma,ha azt irja a krémbe 3 dl kell,mérj ki 3 dl-ert és azt verd fel habbá és azt keverd a krémbe!

remélem segithettem:-)

-Cuki-

2009. febr. 11. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem a Hulala nagyon jó volt.Már csak ilyet fogok hasznélni.Se cukor,se fixáló nem kell hozzá.Kőkemény!
2009. febr. 11. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen,a hulala nagyon jó,én is ezt használom és nem kell hozzá habfixáló sem.
2009. febr. 11. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon sokat segítettetek nekem akkor most már remélem nem fogom elrontani , meglepetésnek szánom egy 2 emeletes málnás-joghurtos , csokis tortát de még soha nem sütöttem és félek hogy nem lesz jó mert lehet nagy falat lesz de már évek óta sütögetek minden félét még soha semmit nem rontottam el remélem ez is menni fog.

Még egyszer köszönöm.

2009. febr. 11. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:
71%

Nem akarom a Hullala rajongókat elszomorítani,de mielőtt rászoknátok nézzetek utána,hogy mit is esztek.

A Hullala hidrogénezett növényi zsiradékból készül.

Lehet,hogy olcsó meg finom,jó az állaga de annyi benne a

koleszterin,hogy a tojás vagy a velő csak "ipari tanuló"hozzá képest.Ez érvényes minden hidrogénezett növényi zsírból készült termékre !

2009. febr. 16. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!