Mitől lesz ilyen kemény a tejszínhab?
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 19:24
2/4 anonim válasza:
hát adagolnak bele "tejszínhab-keményítő-adalékanyagot" :P
3/4 anonim válasza:
mert keményen fel van rázva/verve:D
4/4 A kérdező kommentje:
Mi a különbség 2 sütőpor között?
2010. nov. 29. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!