Mit raknak a kovászos uborkába, hogy hetekig kemény marad?
Figyelt kérdés
Frissen isteni, két hét után puhább a mosogató szivacsnál,pedig hűtőben tárolom. Azt hallottam rézgálicot kell beletenni, de az méreg. Nem?2008. szept. 8. 18:38
1/8 anonim válasza:
Csinlj gyakrabban kevesebb adagot.
4/8 anonim válasza:
Én úgy tanultam, hogy amikor rakod el, a vízbe a só mellé egy löttyintés ecetet is kell tenni. Így sokkal finomabb, és ropogósabb. Persze nem mindegy hogy milyen uborkát használsz. Kicsik legyenek, és frissnek kell lenni. Ha már fonnyadt az nem lesz ropogós.
5/8 anonim válasza:
Azt hiszem, itt minden megtalálható, amit a koviubiról tudni illik. Nekem már a téliek készülnek. Azt is ott tanultam.
6/8 A kérdező kommentje:
Köazi mindenkinek:)
2008. szept. 11. 22:00
8/8 A kérdező kommentje:
Az agyadba kellene egy-két betonvas, te paraszt!
Azért kérdeztem, mert kiváncsi voltam rá!
2008. dec. 9. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!