Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit raknak a kovászos uborkába...

Mit raknak a kovászos uborkába, hogy hetekig kemény marad?

Figyelt kérdés
Frissen isteni, két hét után puhább a mosogató szivacsnál,pedig hűtőben tárolom. Azt hallottam rézgálicot kell beletenni, de az méreg. Nem?
2008. szept. 8. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Csinlj gyakrabban kevesebb adagot.
2008. szept. 8. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
borként
2008. szept. 9. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tartósítóval már nem az igazi
2008. szept. 9. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tanultam, hogy amikor rakod el, a vízbe a só mellé egy löttyintés ecetet is kell tenni. Így sokkal finomabb, és ropogósabb. Persze nem mindegy hogy milyen uborkát használsz. Kicsik legyenek, és frissnek kell lenni. Ha már fonnyadt az nem lesz ropogós.
2008. szept. 11. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Azt hiszem, itt minden megtalálható, amit a koviubiról tudni illik. Nekem már a téliek készülnek. Azt is ott tanultam.

2008. szept. 11. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
Köazi mindenkinek:)
2008. szept. 11. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:
20%
pár szál betonvasat:D
2008. dec. 8. 22:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:

Az agyadba kellene egy-két betonvas, te paraszt!

Azért kérdeztem, mert kiváncsi voltam rá!

2008. dec. 9. 21:14

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!