Milyen fűszert raktok még a kovászos uborkába a són kívűl?
Figyelt kérdés
Van aki tesz még bele mustármagot, vagy mást? Így meddig áll el és hány napos kenyeret használtok?2009. ápr. 27. 10:02
1/8 anonim válasza:
Szerintem a kapor elengedhetetlen tartozék, illetve szoktak még beletenni fokhagymát is. A kenyér minél szikkadtabb, annál jobb, mert nem ázik szét annyira. Ezt a mai műkenyerekkel már nem kunszt "előállítani": egy két napig simán tárol kenyér is megfelel. Mi főleg csücsköt használunk erre a célra.
2/8 anonim válasza:
jol irta az elsö válaszolo,dee én mindig teszek bele 1 zsenge szölölevelet is
3/8 anonim válasza:
Kaprot szoktunk bele tenni mi is, meg szerintem mustármagot is, de ebben nem vagyok biztos. Mi a kenyeret meg is szoktuk pirítani gáz fölött, és gézbe tekerjük bele így meg az ubikra! :)
5/8 anonim válasza:
Kapor,szemes bors,fokhayma,van aki tesz bele egy kevés csípős paprikát is,én nem szoktam,kenyér helyett lehet krumpival is kovászolni.
7/8 anonim válasza:
Mi még egy kevés egész köményt is szórunk bele.
8/8 anonim válasza:
mi KAPROT, BORSOT, BABÉRT, TORMÁT, FOKHAGYMÁT rakunk a kovászos uborkába (+kenyér sercli)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!