Az ételeket (például csirkemell, hal) elkészítés előtt, vagy után kell lemérni?
Figyelt kérdés
Fehérje, zsír, szénhidrát, illetve kalória szempontból. Remélem érthető.2015. aug. 3. 20:04
21/24 anonim válasza:
"Te nem érted, hogy nyersen kell számolni, akár hús, akár rizs. A nyersen kiszámolt dolgokban bele van számítva, hogy veszít a súlyából vagy növekedni fog. Azért annyi."
Ha szerinted beleszámolják a csalást is, akkor egészségedre, számold így.
Felesleges értetlen emberekkel vitatkozni, komolyan. Ez a fórum már egy vicc.
22/24 anonim válasza:
Mégis milyen csalást? :D:D
Kérdezz meg egy táplálkozási tanácsadót, ugyanezt fogja mondani.
23/24 anonim válasza:
Az előbb leírták neked, hogy tök ugyanannyi lesz a tápértéke nyersen, mint megfőzve.
24/24 anonim válasza:
" x-0=0" helyett x-0=X ideje aludni mennem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!