Milyen zöldségeket dobálhatunk a "bedobálós savanyúság"-ba?
Figyelt kérdés
Sajnos elsőre jó ötletnek tűnt kis cukkinit is beledobni a lébe. Két nap telt el és fehér habbal "megbuggyant" az összes cukkini a lében. A lé is büdös lett tőle, minden bizonnyal az is tönkrement az összes beledobált többi zöldséggel együtt.
A történtek szóba jöttek a családban is és sógorom felvilágosított hogy azt nem szabad beledobni, mert ők is hasonlóan jártak évekkel ezelőtt. Sajnos ez most derült csak ki.
2015. júl. 10. 20:43
1/2 anonim válasza:
Én inkább kisebb vödörbe teszem, de külön zöldségekkel. Uborkát, paprikát és karfiolt szoktam eltenni. Karfiol a legfinomabb és így nagyon szép fehér is marad.
2/2 anonim válasza:
Fehér káposztát!
Amikor beleraktam a lila-káposztát is, minden-minden csupa lila lett, nem csak a leve, de a paprika, a karfiol, minden. Szóval a lila-káposztát ne rakd közé, max csináld úgy, ahogy az 1-es írja: külön edényben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!