Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen zöldségeket dobálhatunk...

Milyen zöldségeket dobálhatunk a "bedobálós savanyúság"-ba?

Figyelt kérdés

Sajnos elsőre jó ötletnek tűnt kis cukkinit is beledobni a lébe. Két nap telt el és fehér habbal "megbuggyant" az összes cukkini a lében. A lé is büdös lett tőle, minden bizonnyal az is tönkrement az összes beledobált többi zöldséggel együtt.

A történtek szóba jöttek a családban is és sógorom felvilágosított hogy azt nem szabad beledobni, mert ők is hasonlóan jártak évekkel ezelőtt. Sajnos ez most derült csak ki.



#befőtt #savanyúság #bedobálós savanyúság #tartósított zöldségek
2015. júl. 10. 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Én inkább kisebb vödörbe teszem, de külön zöldségekkel. Uborkát, paprikát és karfiolt szoktam eltenni. Karfiol a legfinomabb és így nagyon szép fehér is marad.
2015. júl. 10. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Fehér káposztát!

Amikor beleraktam a lila-káposztát is, minden-minden csupa lila lett, nem csak a leve, de a paprika, a karfiol, minden. Szóval a lila-káposztát ne rakd közé, max csináld úgy, ahogy az 1-es írja: külön edényben!

2015. júl. 11. 08:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!