Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért barnult meg a savanyúságom?

Miért barnult meg a savanyúságom?

Figyelt kérdés
Netes recept szerint tettem el vegyes savanyúságot, de bebarnult a káposzta, az íze jó, de nem néz ki túl jól.

2015. febr. 4. 12:57
 1/3 anonim ***** válasza:
A káposzta mindig megbarnul, ha házilag teszed el. A bolti csak az adalékanyagok miatt marad szép fehér. Mi minden évben teszünk el káposztával töltött paprikát, és soha nem marad fehér. Amúgy meg attól mert nem tetszetős még nincs semmi baja. Tudod, olyan mint a csoki, ronda de finom.
2015. febr. 4. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is mindig megbarnult, de nem vészesen, csak nem volt olyan, igazi szép színes. Aztán tapasztalt eltevők tanácsára tettem bele egy csipetnyi borkénport, és csodás fehér maradt a káposzta és a paprika is benne.Ez nem méreg, sokmindenbe használják.

A keveset úgy képzeld el, hogy amikor az üvegeket(720-as) feltöltöttem a lével, egy szívószálat nedvesen belemártottam 1 centire a borkénbe, és annyikát, amennyit felvett, öblítettem bele

1-1 üvegnyi savanyúságba.

Az ecetes paprika, a káposztával töltött paprika is így marad szép fehér.

2015. febr. 4. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
A túlsavasodás, vagy oxidáció miatt (alma, cseresznye stb.)!
2015. febr. 11. 22:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!