Miért barnult be a körtebefőtt teteje dunsztolás után?
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 07:00
1/5 anonim válasza:
Valószinüleg nem lepi el a leve, de ez csak optikai hiba, attól ugyanolyan fimon marad.
2/5 anonim válasza:
Nincs rajta lé és a gyümölcsök nagyon hamar oxidálódnak.
Semmi baja.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!!
2009. aug. 17. 10:04
4/5 anonim válasza:
Szia!
Amikor teszed el akkor egy pici citromsav kell bele és nem fog megbarnulni, én az őszibarackot is úgy tettem el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!