Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért barnult be a körtebefőtt...

Miért barnult be a körtebefőtt teteje dunsztolás után?

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 07:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószinüleg nem lepi el a leve, de ez csak optikai hiba, attól ugyanolyan fimon marad.
2009. aug. 17. 07:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs rajta lé és a gyümölcsök nagyon hamar oxidálódnak.

Semmi baja.

2009. aug. 17. 07:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!!
2009. aug. 17. 10:04
 4/5 anonim válasza:
100%

Szia!

Amikor teszed el akkor egy pici citromsav kell bele és nem fog megbarnulni, én az őszibarackot is úgy tettem el.

2009. aug. 22. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
Több borkin kell bele
2022. nov. 30. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!