Volt, aki megbánta, hogy gáz főzőlap helyett indukciós főzőlapja lett?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon hiányzik a gáz. Meg lehet szokni ezt az indukciós lapot valaha?tegnap 22:28
1/7 anonim válasza:
Az EU azon settenkedik, hogy betiltja a gázkészülékeket, nemcsak a kazánokat, hanem a konyhai tűzhelyeket is.mert “egészségre ártalmas”.
2/7 anonim válasza:
Egy ideig az albérletben azt használtam, nem sikerült megszoknom. Biztos van, akinek ez sokkal jobban bejött.
3/7 anonim válasza:
#1 már elég régóta, mire eljutnak odáig, már 3X lecseréled a tűzhelyed.
4/7 anonim válasza:
3-as! Remélem, addigra megszűnik az a kóceráj.
5/7 anonim válasza:
Albérletben volt korábban indukciós, utáltam. A meglevô lábasaim egy részével nem is mûködött, és egy palacsintát sem lehetett rajta normálisan sütni. Az olyan ételekhez, amit odateszel aztán csak kevergeted, ahhoz jó.
6/7 anonim válasza:
Soha egy pillantra, inkább megváltás volt az indukciós.
7/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem bántam meg egy pillanatra se, nagyon jó döntés volt gáz helyett indukciós, imádjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!