Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért barnult be a főtt sonka...

Miért barnult be a főtt sonka hús része?

Figyelt kérdés
A közepén végig megbarnult a rózsaszín sonkarész, ehető így még, vagy megromlott?
2013. ápr. 1. 08:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha rendesen megfőzted, és megbízható volt a sonka származása is, akkor csak küllemhiba, de baja nem lehet.
2013. ápr. 1. 09:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy csak kiszáradt a széle? Akkor nincs semmi baja
2013. ápr. 1. 09:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Más a színe nyersen, és főzve. nem lehet annak semmi baja, nyugodtan egyétek meg.
2013. ápr. 1. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 doboszoli ***** válasza:

Látni kellene, de tipp:

A gyártásnál nitrites pácsót használtak, ez adja a tetszetős rózsaszín árnyalatot, de nem tudott behatolni a sonka belsejébe az idő rövidsége miatt, így ott barnás a hús.

Ha a szaga rendben van, simán fogyasztható.

2013. ápr. 1. 09:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, megettük, finom volt, talán nem volt túlföstölve, pedig piacon vettem a házisonkát, a szokásos árusnál.
2013. ápr. 2. 08:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Szaga, íze rendben volt, valóban az idő rövidsége lehetett a gond, hiszen mondta az árus, hogy nemrégen csinálták.
2013. ápr. 2. 08:28

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!