Miért barnult be a főtt sonka hús része?
Figyelt kérdés
A közepén végig megbarnult a rózsaszín sonkarész, ehető így még, vagy megromlott?2013. ápr. 1. 08:18
1/6 anonim válasza:
Ha rendesen megfőzted, és megbízható volt a sonka származása is, akkor csak küllemhiba, de baja nem lehet.
2/6 anonim válasza:
Nem lehet hogy csak kiszáradt a széle? Akkor nincs semmi baja
3/6 anonim válasza:
Más a színe nyersen, és főzve. nem lehet annak semmi baja, nyugodtan egyétek meg.
4/6 doboszoli válasza:
Látni kellene, de tipp:
A gyártásnál nitrites pácsót használtak, ez adja a tetszetős rózsaszín árnyalatot, de nem tudott behatolni a sonka belsejébe az idő rövidsége miatt, így ott barnás a hús.
Ha a szaga rendben van, simán fogyasztható.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, megettük, finom volt, talán nem volt túlföstölve, pedig piacon vettem a házisonkát, a szokásos árusnál.
2013. ápr. 2. 08:26
6/6 A kérdező kommentje:
Szaga, íze rendben volt, valóban az idő rövidsége lehetett a gond, hiszen mondta az árus, hogy nemrégen csinálták.
2013. ápr. 2. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!