Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől barnult meg a krumpli?

Mitől barnult meg a krumpli?

Figyelt kérdés
Most főztem meg a krumplit és elkezdett megbarnulni. Ez mitől lehet? Azt tudom, hogy nyersen, meghámozva a levegőn megbarnulhat, de főzés után mitől van ez?
2014. máj. 5. 13:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy nem főzni való burgonyát főztél.

Vagy kint(tárolás alatt) megfagyott de mire hozzád kerlt már vissza engedett.

2014. máj. 5. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!