Tepsis krumpli, így finom lenne?
Figyelt kérdés
Olaj, só, delikát, mustár, majoránna, bors ebbe egy nagy tejföl és ebben megforgatni a krumplit.Alufóliával letakarni és be a sütőbe.2014. ápr. 6. 11:33
1/3 A kérdező kommentje:
Meg esetleg , még egy kis hagyma bele.
2014. ápr. 6. 11:34
2/3 anonim válasza:
A karikára, félkarikára vágott hagymát kár lenne kihagyni belőle, mert rendkívül finom lesz tőle a tepsis krumpli.
Ha a fólia alatt már megpuhult minden, mi sűrű palacsintatésztával szoktuk leönteni, arra reszeltsajt és még azzal sütjük pirosra.
3/3 anonim válasza:
Mi igy szeretjük a tepsis krumplit. Illetve nem is tepsiben, hanem római tálban szoktam csinálni. Nyers krumpli karika, nyers hagyma karika, paradicsom, paprika, só, apróra vágott füstölt szalonna. Ezt egy tálban összekeverem, és beleöntöm a cserép edénybe. Kb egy órát sül. Utána leveszem az edény tetejét, és még megpiritom kicsit nagy lángon. Általában ereszt egy kis leves a paradicsom, és a hagyma. Az össz izhatás lecsós, füstölt, igazán finom. Esetleg pár szelet tarját is rá lehet vetni a tetejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!