Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Lapcsánkába rántott húst hogy...

Lapcsánkába rántott húst hogy kell készíteni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
a lapcsánka főtt reszelt krumpliból készül, nem hús
2010. márc. 3. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:

Azt tudom mi a lapcsánka, de szokták úgy, hogy nem liszt, tojás zsemlemorzsába forgatják, hanem lapcsánka masszába.

Csak azt nem tudom milyen sürüre kell vagy hogy elötte be kell e forgatni lisztbe stb

2010. márc. 3. 11:20
 3/7 A kérdező kommentje:
ja és amúgy a lapcsánka nem fött reszelt krumpliból, hanem nyersböl készül
2010. márc. 3. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:

ja értem már! :)


itt van egy néhány receptje:

[link]

2010. márc. 3. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! belisztezed a husit és kézzel rálapogatod a nyerskrumplis masszát.ne legyen folyós.forró legyen a zsír, de vissza kell venni a hőt és úgy sütni,hogy a hús is át tudjon sülni. nagyon finom, de jó nehéz kaja.

üdv.

2010. márc. 3. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!!!
2010. márc. 3. 11:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Tegnap megcsináltam, nagyon jól sikerült. Köszönöm
2010. márc. 4. 10:23

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!