Lapcsánkába rántott húst hogy kell készíteni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 10:53
1/7 anonim válasza:
a lapcsánka főtt reszelt krumpliból készül, nem hús
2/7 A kérdező kommentje:
Azt tudom mi a lapcsánka, de szokták úgy, hogy nem liszt, tojás zsemlemorzsába forgatják, hanem lapcsánka masszába.
Csak azt nem tudom milyen sürüre kell vagy hogy elötte be kell e forgatni lisztbe stb
2010. márc. 3. 11:20
3/7 A kérdező kommentje:
ja és amúgy a lapcsánka nem fött reszelt krumpliból, hanem nyersböl készül
2010. márc. 3. 11:21
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Szia! belisztezed a husit és kézzel rálapogatod a nyerskrumplis masszát.ne legyen folyós.forró legyen a zsír, de vissza kell venni a hőt és úgy sütni,hogy a hús is át tudjon sülni. nagyon finom, de jó nehéz kaja.
üdv.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!!!
2010. márc. 3. 11:53
7/7 A kérdező kommentje:
Tegnap megcsináltam, nagyon jól sikerült. Köszönöm
2010. márc. 4. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!