Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Irnátok nekem húsból készült...

Irnátok nekem húsból készült egyszerű ételeket? (a rántott húson kívül)

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 11:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Brassói

Borsos tokány

Pörkölt

Sült

Darálva fasírt, gombócban vagy töltve

Töltött paprika

Paradicsomos húsgombóc

Rakott kel,

Dónáti fokhagymás

Vadasan

Most hirtelen ennyi

2011. júl. 16. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
1natúr szelet gombával, 2fűszeres vajjal megkenve, feltekerve, baconnel burkolva, sütve3. lisztbe forgatva kisütve, tejszínes sajtmártással
2011. júl. 16. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok, folytatom:

Rizseshús

Húsos-tarhonya: (ez lehet pirított tarhonyával, vagy a hagyományos krumplis-tarhonya)

Húsos-káposzta

Ragu-leves

Húsleves

Gulyás leves

2011. júl. 16. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy én vagyok a hülye amiért rosszul tettem fel a kérdést,de az étel elkészítésére gondoltam! (a nem hagyományosakra)


2.válaszoló! köszi ezt még nem ismertem,jól hangzik.


1.válaszoló! azért neked is köszi! legalább ötleteket adtál :-)

2011. júl. 16. 12:24
 5/12 A kérdező kommentje:
a donáti fokhagymást nem ismerem! ha leírnád esetleg?
2011. júl. 16. 12:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Én olyat szoktam, h csirkemellet, cukkinit, krumplit felszeletelek, gombát max félbe vágok, beleteszem sütőzacskóba, öntök bele fűszereket, egy pici olajat, és megsütöm. Nagyon finom, nem kell vele sokat foglalkozni, és egyben megvan a hús, meg a köret:)
2011. júl. 16. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
nagyon egyszerű,nagyon finom ! sertésbordát vagy igazából amilyen hússal csak jólesik kikloffolod,hogy egy jó másfél tenyérnyi felülete legyen.csinálsz egy jó lecsót azt ráhelyezed a húsra,de csak annyit tegyél bele hogy utána fel tudd göngyölni.feltekered kötözöd,alufóliába becsavarod majd ezt úgy ahogy van forró olajon,serpenyőben megsütöd.pecsenyelevet készíthetsz hozzá,nagyon finom lesz !
2011. júl. 16. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:

Dónáti fokhagymás:

1. változat

A kiklopfolt húst sózás után lisztbe forgatva forró zsírban hirtelen megsütöd.

A zsír nagy részét leöntöd a lábasból, a maradékba beleöntöd a pohár tejfölt (előtte borsot és sok zúzott fokhagymát kavarsz bele), egy kis vízzel hígíthatod, majd a natúrszeleteket visszarakod bele, és összeforralod.


2. változat

A megsütött natúr-szeletet símán megszórod borssal, őrölt paprikával, megkened zúzott fokhagymával. Leöntöd tejföllel, esetleg reszelt sajttal és sütőben (mikróban) összemelegíted.

2011. júl. 16. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

16,06-os vagyok!

Kimaradt: A dónáti 1. variációnál a tejfölbe nemcsak a borsot és a fokhagymát, de lisztet is kavarj, különben nem lesz sűrű szaftod!

2011. júl. 16. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 A kérdező kommentje:

köszi a reciket.egyik jobb mint a másik.

cserébe én is leírok egy egyszerűt,bár lehet,hogy ez ti is ismeritek


a csirkemellet besózni,lisztbe,tojásba,majd reszelt sjtba forgatni.egy tepsi alját vékonyan kikenni olajjal és belerakni a szalonnát vékonyra szelve vagy bacont.erre rárakni a húsokat és betakarni szalonnával egy kevés vizet önteni alá,alufóliával letakarni kb 35-40 percig sütni,majd fólia nélkül pirulásig.


lehet szalonna nélkül is csinálni-ekkor: tejfölt öntünk rá,vagy főző tejszínt!

2011. júl. 16. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!