Egyszerű halas ételeket mondanátok?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A kedvencem:
Tőkehalat vagy tilápiafilét kiolvasztás után sóval, borssal, rozmaringgal és kis grillfűszerrel megszórni, kis joghurtban megforgatni. Egy csomag mirelit wok zöldségkeveréket kicsit kiolvasztani, grillfűszerrel beszórni. A halat és a zöldséget együtt sütőzacskóba, max. fél óra és kész. A világjáró fűszerkeverékek is jók a fentebbiek helyett. Finom, diétás, nagyon egyszerű. Nagyobb étvágyúak rízst főzhetnek mellé.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Harcsapaprikás
Süllő jóasszony módra
Fogas fokhagymás öntettel
Bakonyi halszeletek
Lecsós ponty vagy rácponty
Roston sült amur Budapest raguval
Fogas pikáns fűszeres citrommártással
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
fogysz egy pár közepes méretű keszeget paprikáslisztbe megforgatod be a sütőbe, és szép piros ropogósra sütöd!
ugyan ezt lehet csinálni snecikkel, azt ha jól megsütöd akkor agyben belehet majd kapni az egészet! ISTENI!!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Halászlé!!!A legegyszerűbb,és legfinomabb.Isteni,megunhatatlan.
(egy bajai)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Egyszerűek a halászlé, pörkölt, sült v. rántott hal.
A keszeget tanácsos beirdalni, az egyebeket én filézem, és úgy irdalom.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:18
Köszönöm szépen, hétvégén megcsinálom!
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:21
Ez a recept is mennyeinek tűnik, biztosan el fogom készíteni! Köszönöm!
Nálunk az aktuális kedvenc: egész süllő (fogassüllő, kinek hogy tetszik, de jó az más egész hallal is) tepsibe állítva (alul, ahogy fel van vágva, kifordítom a hasbőrét, arra állítom rá, hogy ne dőljön fel). bedörzsölhető curry+só+olívaolaj keverékével, esetleg simán csak sóval, a hasüregébe egy csokor petrezselyem egy szelet vajjal. Lefeded alufóliával, be a sütőbe, a végén meg fólia nélkül pirítasz egyet rajta.
Vagy ugyanígy curry, plusz köré szeletekre vágott alma, dió, egy marék mazsola, plusz leöntöd egy kevés fehérborral, szintén alufólia, be a sütőbe.
Isteni! És pofonegyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!