A rántott húst hogy panírozzák nagyobb mennyiségben (pl. üzemi konyhán)? Biztos van egy gyorsabb módszerük, mint ahogy én csinálom.
Úgy, hogy magát a folyamatot 3 ember csinálja :)
Egy aki vágja, majd utána klopfolja, másik aki a fűszerezést csinálja és lisztbe mártja, a harmadik tojásba és morzsába.
Egyébként legalább 20-30-at előre legyártanak és fóliázva a hűtőbe teszik.
Nehogy azt hidd hogy mindenhol 3-an csinálják.
Nem véletlenül kezdenek 7-kor, 8-kor ahoz hogy 11-től lehessen ebédet adni. :)
Összekeverik a lisztet, tojást, prézlit és ebbe az egyvelegbe mártják, majd megy a forró olajba. -legalábbis nekem eddig ezt mondták, így ezt tudom továbbadni.
Persze az első hozzászóló válasza is helytálló lehet, hisz itthon mi meg így készítjük (csak nem 3 emberrel, hanem egyedül), majd fagyasszuk... így ha épp idő- vagy ötlethiány van, akkor csak elővesszük, forró olajban kirántjuk, és esszük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!