Van olyan alkohol, amely kis mennyiségben nem érezhető, hogy fogyasztottuk? (kipárolgás, stbre gondolok)
Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 17:08
1/13 anonim válasza:
Nincs, alkohol az alkohol, mind1, hogy éppen milyen piában van.
2/13 Phoney válasza:
A könnyebbekből meg lehet inni egy fél kortyot az íze miatt, de hamarabb érezni meg kívülről, mint hogy te megérezd a hatását...szóval ha a szesz miatt akarod inni, akkor esélytelen.
3/13 anonim válasza:
forraltbor?:D lehet hogy hülyeség, mert nem nagyon értem akérdést
4/13 anonim válasza:
Vodkát szoktak inni és utána gyümölcslevet vagy valami kísérőt. Állítólag akkor nem lehet érezni a leheleteden, hogy ittál. (mondjuk tényleg kis mennyiségben) De nem igazán értem a kérdést....
5/13 anonim válasza:
Szerintem úgy szeretne inni, hogy ne érezzék meg. De erre semmi esély, hiszen az alkohol egy nagyon jól párolgó anyag, így mindig érezni. Max ha nem a büdösebbik fajtát iszod, kevésbé érezni. Mondjuk szilvapálinka helyett körtét. Vagy olyan alkoholmentes italt iszol utána, aminek markáns illata van. De akkor meg minek inni alkoholt? Csak azért, hogy hülyítsen?
6/13 anonim válasza:
Pl. metilalkohol?! Nem, mi csak etilt iszunk.
A szeszesitalok hatását egyetlen vegyület, az etilalkohol (etanol - [link] okozza. Ez egy vegyület, nem keverék, oldat vagy bármi olyan, amit tovább bonthatsz. Kémiai reakcióval igen, de akkor megváltoznak a tulajdonságai, már más vegyület lesz.
7/13 anonim válasza:
Az Igazi vodkának nincsen szaga ;)
8/13 anonim válasza:
Attól függ, miért akarsz inni? Amúgy az alkohol minden cseppje méreg és lebontja az agysejteket, ha viszont a szondát szeretnéd "átverni" ne reménykedj! A vérvizsgálat kitudná úgyis mutatni, de döntse el mindenki: Iszik, vagy vezet?
10/13 anonim válasza:
Szerintem a sóborszeszt sem lehet érezni ha ittál, csak látszik rajtad. Fateromék a katonaságon ezt itták mert volt belőle tengernyi a laktanyában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!