A kimagozott cseresznyét fagyasztás után meg lehet főzni lekvárnak?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy nagyon sok cseresznyénk termett és meggyel együtt szeretném befőzni, de mire a meggy megérne,a cseresznye pont megrohadna... Ezért kérdezem,hogy fagyasztás után érdemes-e befőzni a cseresznyét?2015. jún. 7. 09:42
1/3 anonim válasza:
Igen. Viszont a legjobb erre a lekvárfőzése a festőlevű cseresznye.
2/3 anonim válasza:
Igen, lehet. Ha kilvasztás után a levét lecsurgatod, akkor azt lehet szörpként vagy gyümölcsléként használni, a süreje meg hamarébb besürüsödik.
Ha pici ribizlit vagy meggyet teszel hozzá, akkor sokkal szebb szine lesz és nem érzödik ki az ízén.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2015. jún. 7. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!