Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet a patisszon...

Hogyan lehet a patisszon héját kicsit megpuhítani, hogy könnyebb legyen megpucolni?

Figyelt kérdés
olyan a héja mintha egy kicsit meglenne fásulva, tök nehéz pucolni.
2008. aug. 23. 10:01
 1/1 anonim válasza:
100%
hát igazából nem a kérdésedre válaszolok, mert gőzöm sincs, hogyan lehet megpuhítani, valószínű sehogy, de érdemes úgy pucolni, hogy előtte felszeleteled, és utólag vágod körbe a héjat róla.
2008. szept. 2. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!