Hogyan lehet a patisszon héját kicsit megpuhítani, hogy könnyebb legyen megpucolni?
Figyelt kérdés
olyan a héja mintha egy kicsit meglenne fásulva, tök nehéz pucolni.2008. aug. 23. 10:01
1/1 anonim válasza:
hát igazából nem a kérdésedre válaszolok, mert gőzöm sincs, hogyan lehet megpuhítani, valószínű sehogy, de érdemes úgy pucolni, hogy előtte felszeleteled, és utólag vágod körbe a héjat róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!