Hogyan és mivel bírnám megpuhítani a mézespogácsámat?
Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 22:53
1/5 anonim válasza:
Úgy emlékszem, hogy idővel megpuhul.
2/5 anonim válasza:
Rakd egy jól záródó dobozba, tegyél mellé pár szelet almát és hagyd pár napig állni - az almától kap annyi nedvességet, hogy finomra puhuljon.
3/5 A kérdező kommentje:
köszike a hasznos válaszokat!!!!!
2010. szept. 9. 13:10
4/5 anonim válasza:
Ha végképp nem puhul, főzz egy picit hígabb pudingot, és rétegezd a pogikat vele, gyümölcs sor is mehet bele.Tetejére is gyümölcs. Kis mézet is csorgathatsz közé.Esetleg lekvárt.Másnap egyétek, jól összepuhul,érik.
5/5 A kérdező kommentje:
köszike
2010. szept. 9. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!