Hogy lehet a háztartási kekszet megpuhítani?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 23:35
1/8 anonim válasza:
Az nem zsíros és omlós tészta ezért csak áztatva lesz puha de úgy elázik.
3/8 anonim válasza:
Egy idő után magától is megpuhul,ha nincs rendesen lezárva a tasak:S
4/8 anonim válasza:
Ha kiveszed a zacskóból és mondjuk tányérra rakod, akkor másnapra puha lesz.
5/8 anonim válasza:
nem próbáltam még, de talán jó lesz.
egy műanyag tárolódobozba rakd be a kekszeket és mellé rakj negyedbe vagy félbe vágott almát. az almából kipárolgó nedvességnek elvileg meg kéne puhítania.
6/8 anonim válasza:
Vajjal, margarinnal, dzsemmel, brmivel ha megkened és egybásba boritod kettesével, akkor megpuhul.
Nem tudom, hogy igy meg felel-e neked. De amúgy szerintem a dobozos megoldás is jó.
7/8 anonim válasza:
Kinyitod a zacskót. Most különösen párás idő van, igy sitty-sutty megpuhul.
8/8 A kérdező kommentje:
Az este kiöntöttem egy tálba, és mostanra puha lett.
2010. júl. 22. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!