Van olyan háztartási géped, amit megvettél, de már alig használod?
-párolóedény (többrészes,elég drága volt),egyszer használtuk
-szeletelőgép,egyszer se használtuk
-muffinsütő,1x használva
-gofrisütő,félévente 2x használjuk
-kenyérszeletelő kb 2 éve nincs használva
-kávé-teafőző habositoval,csili-vili szép,drága,2x használva,ihatatlan a kávé...
-benti grillező évente 2x használva
-kinti gerill,elektromos,sosem használt
-gyümölccentrifuga ritkán használt
-most karácsonyra kapott botmixert 1x kiprobáltuk,sztem nem lesz többet használva
aki olyan rokon,hogy nem veszi sértésnek,hogy volt 1-2x használva,és ő használná,azt tovább szoktuk adni,ne porosodjon...
Amit mi vettünk tavaly: kenyérsütő gép. Eleinte minden nap használtuk, de hamar el lett süllyesztve a szekrény mélyére. Irtó nehéz volt kivárni amíg megsül a kenyér, hamarabb senki nem tudta elindítani, csak ha hazaért valaki munkából. Az időzített funkciót nem mertem használni, mert nekem ne menjen úgy elektromos gép se, ha nem vagyunk otthon.
Amit kaptunk: hot-dog készítő. Sose használtuk.
én Tv-shopos gyümi centrire vágyom hónapok óta, az ami a zellerből-répából is levet csinál.
Amit nem használtunk, de már kidobtuk, az aprító deszkaszerűség amivel állítólag szép formájú krumplit, ubit lehetne vágni. de nem működött, kamu volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!