Főzéskor megmossátok a megpucolt hagymát mielőtt feldaraboljátok?
Igazad van, de azt nem lehet elvitatni, hogy lemosva nem csípi annyira a szemet.
A nyers ,mosatlanul is tiszta hagymabelső természetesen antibakterializáló hatással bír, amit őseink is ismertek, ha nem is ezen kifejezéssel.
Az ősi házi praktikákban mindig meg lehet bízni, de azért nem kell szélsőséges hasonlattal hangsúlyt adni a véleményednek. Szerintem legalábbis.
Igen, látom hogy sok embert megbotránkoztattam. De a hasonlat egyáltalán nem szélsőséges. Teljesen életszerű. És amúgy nagyon útálom a következetlenséget. Rengeteg olyan balga szabályt tartunk be a konyhaművészetben, amit kőbe vésett etalonnak vélnek egyesek, de ha szembesítjük más abszolút hasonló dologgal, akkor teljesen megmagyarázhatatlan, hogy ott miért úgy és csak úgy, és más esetben miért nem kell, sőt egyensen nevetséges - holott éppen ugyanaz a helyzet, ha pártatlanul, vagy tudományos szempontból nézed ...
Szóval ha a szamárságot elfogadom és megértő vagyok 100% a hasznosságom, de ha pellengérre állítom csak 23%, mert fáj az igazság, és megsértődtem. Értem én...
Ha látszik a kosz megmosom!
Ha meg nem látszik, akkor minek mossam meg? ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!