Ti megmossátok a húst főzés előtt? Meg kell egyáltalán mosni? Pro és kontra érveket szívesen olvasnék. :-)
MEgmosni teljesen felesleges.
1. A hús VAGY beteg álalttól származik, akkor a mosás NEM segít semmit, VAGY egészséges volt, és akkor fölösleges.
2. A húst az ember megfözi vagy megsüti, NYERSEN nem fogyasztja, és a hökezelés fertötleníti.
3. A mosással sok értékes ízanyagot eltávolít az ember, ami értelmetlen dolod, mert csak a minöséget rontja.
4. Az meg, hogy a feldolgozás során mások megfogták - szerintem senmi sem mossa meg a kenyeret, pedig azt is sokan megfogják és nem is fözöd/sütöd többé felhasnálás elött.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=meg+kell+mos..
Volt már ez kérdés, eléggé felkavarta az indulatokat!!!
Nálunk ez még abból az időből ered, amikor a kis élelmiszer-boltok hajópadlósak voltak, és az eladópult belső oldalán fűrészporral szórták be a közlekedő részt, hogy az eladók el ne csússzanak.
Ha bármi leesett, (húsféle, akármi), attól azt még eladták. Ezért volt, hogy esetenként "fűrészporos" sertés-combot vittünk haza!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!