Savanyú lett a lecsó, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Készítettem rizses lecsót, és nagyon savanyú lett, mire elkészült. Lecsós alapot használtam hozzá, esetleg van valamilyen praktika rá, hogy csökkentsem a savanyú ízt ?2015. jan. 11. 21:44
11/15 A kérdező kommentje:
Ebben mi volt keménykedés?! Egy az, nem én kezdtem,.. Rendben akkor kidobom.
2015. jan. 11. 22:27
12/15 anonim válasza:
Úgylátom itt senki nem ért igazán a lecsóhoz. Tudom, kicsit későn adok választ a kérdésedre, de talán másnak segíthetek vele. A lecsó igenis lehet savanyú, ha több benne a paradicsom mint a paprika. Tehát túl sok paradicsom okozza a problémát. Pici cukorral, és sóval valamennyire el lehet fedni, de az igazi lecsó sok paprikával és kevés paradicsommal készül. Én is készítettem már sok paradicsomból, és savanyúbb volt, mint máskor. De számomra érthetetlen, miért írt mindenki ennyi baromságot. 😅😅
13/15 anonim válasza:
Nekem ugyanez a gondom most🤪
Nem tomlott csak sok a paradicsom, ami nem az édes fajta lehetett
Szerintem is a szódabikarbóna lesz a megoldás, cukor nem volt elég
14/15 anonim válasza:
A lecso nem romlott, nekem is savanyú, el volt téve befőttnek, es igy lett savanyú. De en sem gondoltam hogy cukor az jo lehet. Lehet más izt ad
15/15 anonim válasza:
Gyerekek az a 8 éves lecsó szerintem már műtárgy a múzeumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!