Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi lelte a savanyúkáposztának?

Calvera kérdése:

Mi lelte a savanyúkáposztának?

Figyelt kérdés

Let véve savanyításhoz fa dézsa.

Be lett áztatva sós vizel 1hétre. De 4hét utá elkezdet penészedni a széle es most már be is zavarosodott.

Van még eséj rá, hogy még menthető valamíjen úton módon menthető a káposzta?



2014. dec. 18. 18:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Mi is jártunk igy egyszer és a sót okoltuk. Akkor jódos sóval csinálltuk. Azóta nem törtent mmeg,mert rendes kősóval csináljuk ugyanabban az edényben.Megpróballhatod letakaritani róla a penészt,,és teszel szalicilt bele elkeverve előzőleg egy kis langyos vizben.
2014. dec. 21. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!