Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Lecsó meddig áll el?

Lecsó meddig áll el?

Figyelt kérdés
Túl sok friss alapanyagból készítettem ma lecsót nem fogyott el.Hűtőben, vagy fagyasztóban tároljam ,ha aug.20-án fogyasztanánk el? A benne lévő virslit és kolbászt külön tároljam el?

2014. aug. 16. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fagyaszd le, gondolom tojás is van már ráütve, z meg nem áll el.

Vagy csinál hozzá egy sült karajt natúran, főzz ki hozzá rizst és meg van a lecsós szelet rizzsel ebédre.:)

2014. aug. 16. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Fagyasztóban eláll, de hűtőben sok az 5 nap.
2014. aug. 17. 08:22
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,hát mégsem kellet eltenni, olyan finomra sikerült, megettük ma reggelire.
2014. aug. 17. 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Én sem teszem el a mélybe ha sok van, 3 napig is eszem, olyan finom nyáron a lecsó a friss paradicsomból, paprikából.
2014. aug. 17. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Máskor tedd befőttes üvegbe, önts rá egy ujjnyi olajat(amit majd le is fogsz róla önteni ha fogyasztod) és egy kis lábos vízben üvegestől lassan forrald legalább fél órát. sokkal jobb mint fagyasztva, felbontás után mint a friss. Nekem ilyen lecsóm van egy éves is.
2014. aug. 17. 18:54
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi 5/5
2014. aug. 17. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!