Ha az épp elkészült lecsót azonnal üvegbe töltöm és lezárom, akkor elég ennyi vagy fel kell forralni még egyszer az üveggel?
Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 20:05
1/7 anonim válasza:
Forrón bele töltötted lezárod . Ha tartósítani akarod akkor a tetejére tegyél késhegynyi szalicilt.Tegyél egy nagyobb edénybe egy plédet vagy valami ilyesmit és takargaszsd be hagy ki hülni.Én így szoktam. Sok az alpanyagod azért akarod már eltenni? Van aki tartósító nélkül teszi el .
2/7 anonim válasza:
Zárd le forrón, és állítsd a feje tetetjére. A benne maradt levegőt így tudod sterilizálni, hogy a forró lecsón keresztülmegy.
3/7 anonim válasza:
Szalicilt már nem lehet használni! Nagyon káros!
Helyette a nátrium-benzoátot ajánlják!
4/7 anonim válasza:
Szalicil helyett már a gyógyszertárban adnak valamit annak nem tudom mi a neve.
5/7 A kérdező kommentje:
Csináltam egy jó adaggal, de nem eszem meg mindet, és fagyasztani sem akarom. Üveg pedig van.
2014. jún. 18. 22:37
6/7 anonim válasza:
Én szoktam hagyni kihűlni és utána zárom le.. a sótól nem romolhat el ha minden igaz....szalicilt befőttre raknak....Lehet még gyógyszertárban kapni....a nátrium-benzoátnak fura íze szokott lenni a befőttben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!