A hordós savanyú uborkám felpuhult. A leve tiszta maradt. Ki kellett dobni. Eddig minden évben sikerült. Mi történhetett?
Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 14:12
1/1 anonim válasza:
Én nem vagyok uborka készítő szakértő, de feltételezem, hogy valami tisztasági bibi szorulhatott valahogy dologba. Valahol olyan baktériumok is lehettek, amik nem kellettek volna, és elszaporodtak és elvégezték a munkájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!