Hordós savanyú káposzta recept?
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 07:50
1/3 anonim válasza:
Nézz itt körül, hátha találsz kedvedre valót.
3/3 anonim válasza:
Legyalulod a káposztát-lehetőleg fehér, tömött legyen!
Borssal, babérlevéllel, köménnyel összekevered és ahogy rakod az edénybe, meghínted sóval.Rétegenként jól nyomkodd le, hogy levet eresszen.4-5 napig szobahőmérsékleten, aztán meg hűvös helyen tárold levegőtől elzártan.Mi cserép edényben savanyítunk. Kb 10 kg káposzta fér bele, ehhez 15 dkg sónál nem kell több.Ha csípősen szeretitek, egy-egy erős paprikát is rakhatsz közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!