A babot mindenféle módon imádom! Csak ne lenne olyan "szeles"! Mit csináljak, ti hogyan csináljátok? Van valami különleges receptetek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 20:43
21/27 anonim válasza:
én zöldbabba, felesborsó- és sárgaborsófőzelékbe szoktam borsikafüvet tenni, és szeretem!
22/27 anonim válasza:
Kipróbáltam a Bohnenkraut-ot(borsikafüvet)semmivel sem tud többet mint a kömény(ez viszont nem jó a babba).Maradok a szódabikarbónánál, ez bevált, nincs más íze a babnak,vajpuha, és nincs tőle szél.
23/27 anonim válasza:
Szia!Remélem segítek ezzel a tippel..Én így szoktam készíteni:Beáztatom a babot pár órára,aztán sima vizzel főzöm kicsit,majd leöntöm azt a főzővizet,és felteszem újra főnni a hozzávalókkal együtt..Aszerint milyen babételt készítek,szoktam ecetet is hozzátenni,majd a végefelé kis szódabikarbónát hintek bele,ettől a két dologtól majd picit pezsegni fog,de az nem gond..Próbáld ki,bizti nem lesznek szelek..:-)
24/27 anonim válasza:
sziasztok! a vasszöges vagyok, jelentem a hét végén babgulyást főztem.igen ám, de eltűnt a vasszögem.nem találtam újat, így hát én a is a szódabikarbónával bróbálkoztam.Nálam nem is volt semmi " gáz", de a férjem este vigyorogva repesztett a bőrfoteljában....
mikor rosszalóan ránéztem, kifejtette, hogy alapvető emberi joga a saját házában, a saját foteljában akkor
fingani, mikor kedve tartja.
25/27 A kérdező kommentje:
De igaza van!!Mond meg neki,hogy így ismeretlenül is üdvözlöm.Le előtte a bugyogóval!(-vagy a kalappal?Mindíg összekeverem,pedig nagyon nem mindegy!!)
2010. febr. 8. 11:40
26/27 anonim válasza:
Szia! atadom az üdvözleted, szerintem örömében még a füle is szólni fog...
27/27 duhaj ervin válasza:
Pürésítsd,úgy nem olyan szeles!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!