Sárgabarack befőttet készítek. A sárgabarackokat meg szoktátok pucolni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 20:49
2/7 anonim válasza:
Igen.
Leforrázod és akkor könnyen le lehet húzni a bőrét.
3/7 anonim válasza:
Igen bár ki hogy szereti de amugy igen.😃
5/7 anonim válasza:
Alapos mosás után egyben daráljuk le!
6/7 liliann13 válasza:
#5 nem lekvárt akar, hanem befőttet. bár én mindkét esetben meghámoznám. pár másodpercre (max 1-2) forró vízne mártani és könnyen lejön a héj
7/7 anonim válasza:
Mi pont 2 napja csináltunk.
A receptet amit találtam,abba úgy irta,hogy először forrásban lévő vízbe belerakjuk 1-2 percig aztán hideg vizbe kell belerakni.Le kell húzni a héját és kimagozni!De aki nem húzza le az utána megpróbálhatja botmixerrel összepürésíteni.Mi lehúztuk,ugyhogy nincsen benne semmilyen darabkás héj.Nagyon finom sűrű lekvár lett belőle.Lett 1 kis üveg ami nem lett tele,igy ahoz csináltam ma csörögefánkot és nagyon finom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!