Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sárgabarack befőttet készítek....

Sárgabarack befőttet készítek. A sárgabarackokat meg szoktátok pucolni?

Figyelt kérdés

2014. júl. 6. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2014. júl. 6. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Leforrázod és akkor könnyen le lehet húzni a bőrét.

2014. júl. 6. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim válasza:
Igen bár ki hogy szereti de amugy igen.😃
2014. júl. 6. 21:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
igen, mindenképp!
2014. júl. 6. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim válasza:
Alapos mosás után egyben daráljuk le!
2014. júl. 6. 23:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 liliann13 válasza:
#5 nem lekvárt akar, hanem befőttet. bár én mindkét esetben meghámoznám. pár másodpercre (max 1-2) forró vízne mártani és könnyen lejön a héj
2014. júl. 7. 01:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim válasza:

Mi pont 2 napja csináltunk.

A receptet amit találtam,abba úgy irta,hogy először forrásban lévő vízbe belerakjuk 1-2 percig aztán hideg vizbe kell belerakni.Le kell húzni a héját és kimagozni!De aki nem húzza le az utána megpróbálhatja botmixerrel összepürésíteni.Mi lehúztuk,ugyhogy nincsen benne semmilyen darabkás héj.Nagyon finom sűrű lekvár lett belőle.Lett 1 kis üveg ami nem lett tele,igy ahoz csináltam ma csörögefánkot és nagyon finom :)

2014. júl. 12. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!