Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A baracklekvárt mennyire...

A baracklekvárt mennyire sűrítitek főzéssel?

Figyelt kérdés

Úgy értem meddig párologtatjátok...?

Ha nem akarok sok cukrot beletenni, és a különböző zselésítőknek sem vagyok híve, de mégis szeretném ha nem lenne túl folyós az a lekvár, akkor vajon meddig álljak felette, és kavarjam...? :)


Vannak köztetek olyanok, akik nem tesznek bele zselésítőt és cukrot is alig? Ti mennyi ideig főzitek?



2014. júl. 6. 07:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mindig sütőben készítem, alacsony fokozaton. Néha megkeverem és addig "sütöm", amíg elég sűrű lesz.
2014. júl. 6. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

Erről a módszerről már hallottam, de most rengeteg barack van, nincs akkora tepsim, amibe belefér, szóval marad a lábos...


Egyébként mennyi órát jelent kb nálad a tepsis mósdzer?

Egyszer kipróbálom már-

2014. júl. 6. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:
1/2-ére
2014. júl. 8. 03:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
Ha esetleg van kéznél kész baracklekvarod akkor ahhoz viszonyits. Kb 1/2
2014. júl. 9. 23:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
Annyira, hogy síkosítónak jó legyen xD
2014. júl. 13. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!