A baracklekvárt mennyire sűrítitek főzéssel?
Figyelt kérdés
Úgy értem meddig párologtatjátok...?
Ha nem akarok sok cukrot beletenni, és a különböző zselésítőknek sem vagyok híve, de mégis szeretném ha nem lenne túl folyós az a lekvár, akkor vajon meddig álljak felette, és kavarjam...? :)
Vannak köztetek olyanok, akik nem tesznek bele zselésítőt és cukrot is alig? Ti mennyi ideig főzitek?
2014. júl. 6. 07:42
1/5 anonim válasza:
Én mindig sütőben készítem, alacsony fokozaton. Néha megkeverem és addig "sütöm", amíg elég sűrű lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
Erről a módszerről már hallottam, de most rengeteg barack van, nincs akkora tepsim, amibe belefér, szóval marad a lábos...
Egyébként mennyi órát jelent kb nálad a tepsis mósdzer?
Egyszer kipróbálom már-
2014. júl. 6. 10:58
4/5 anonim válasza:
Ha esetleg van kéznél kész baracklekvarod akkor ahhoz viszonyits. Kb 1/2
5/5 anonim válasza:
Annyira, hogy síkosítónak jó legyen xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!