Készített valaki karamellás baracklekvárt?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam vajjal és cukorral főzök karamellát és arra teszem a gyümölcsöt és főzöm úgy a lekvárt.
Ismer valaki más módot az elkészítésére?
Ha vajjal készítem meddig áll el a lekvár szárazdunszt után hűtőben tárolva?
2013. júl. 10. 15:19
1/2 Joel03 válasza:
ezt nem értem de néz meg ilyen oldalakat és ott meg tudot
2/2 A kérdező kommentje:
Már elkészítettem és nagyon fincsi lett! :-)
A vajat hanyagoltam, egyszerűen a cukor egyik felével az elejétől fogva főztem a lekvárt, a másik felét meg karamellizáltam egy lábasban és beleöntöttem a lekvárba majd megvártam míg elolvad benne.
Isteni lett!
2013. júl. 22. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!