Hallottam hogy lehet baracklekvárt készíteni paradicsomból és almából?
Hát, a Micsurin ehhez képest kutyaf@sza volt... Ő is keresztezett pár dolgot, de ezt még nem hallottam.
bocsánat a kérdezőtől, de komolyan.
Ha azt vesszük, hogy a paradicsom már eleve savanykás, akkor én valószínű, hogy apró, kásás, édes-almát raknék mellé, és úgy főzném össze. Egy próbát megér, hogy mi sül, akarom mondani fő ki belőle?
Ha nem próbáljuk ki, sohasem fogjuk megtudni.
A kérdés az volt, az említett alapanyagokból lehet-e baracklekvárt főzni... Egyértelműen nem!!
Hiába próbálgatod kedves utolsó, akkor sem lesz belőle baracklekvár...
Persze hogy nem lesz belőle baracklekvár. És ezt szerintem a kérdező is tudja. De hogy valami baracklekvárhoz hasonló valami kifőhet-e belőle, azt igenis meg lehet próbálni.
Miért kell rögtön ordítani, ha valakinek "meglódul" a fantáziája?
A tietek is szokott, amikor mindenre ráöntitek a tejszínt, meg mindenhez a tenger gyümölcsét, meg mindenből a turmixolt krémlevest főzitek és hasonló "égnek áll a hajam" kajákat csináltok, mégsem kezdek lekiabálni ez miatt senkit!
Egy másik kérdésben érdeklődik valaki, melyik az a növényi eredetű élelmiszer, amiben a legtöbb a kalcium.
Sorolják neki, majd elmondják, hogy a legtöbb kalcium a tejtermékekben, főleg a sajtban van.
Most ezek szerint őt is le kell ordítani, mert a tejtermékek sosem voltak, és nem is lesznek növényi eredetűek.
Miért kell mindig a másik válaszolót izélgetni valami miatt, miért nem tudtok békességben maradni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!