Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hallottam hogy lehet baracklek...

Hallottam hogy lehet baracklekvárt készíteni paradicsomból és almából?

Figyelt kérdés
tudja valaki hogy ehhez édes vagy savanyú alma kell?? előe is közönöm a válaszokat :)
2012. júl. 22. 11:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

79-es lazíts már...napok óta szinte paraonid módon azt képzeled, hogy valaki Téged üldöz. Nem tudod elfogadni, ha másoknak a válaszai nem vágnak egy nyomba a tiéddel.

Ugyanakkor igen sűrűn beszólsz Te is, kétségbevonod a válaszokat, vitázol, pedig ez az oldal valamikor nem erről volt híres. Még kérdést is írtál ki ezzel kapcsolatban, hogy micsoda dolog, hogy a Te válaszaidat le merik pontozni.

Írtál olyat is valakinek idézem "ne dumálj bele "...Most is írtad, hogy van olyan válasz amitől "égnek áll" a hajad.

Szóval egy kis önvizsgálat, és egy kis pihenés nem ártana, mert ki fogsz borulni.

Komolyan úgy tűnik, hogy rossz idegállapotban vagy.

Lazíts, ne pörgesd magad mindenen.

üdv.

2012. júl. 22. 16:40
 12/13 anonim ***** válasza:
51%

Tompítandó ennek a kérdésnek a kiéleződését, valóban nem lehetetlen, amit írtál.. én almát lihagymával szoktam dzsemmé főzni, húsok mellé kitűnő. lehet, hogy ettől is másnak égnek áll a haja...:))

a baj, hogy ezek a régi nagymamás praktikák egyre inkább eltűnnek a feledés homályába.

Én a magam részéről édes pl puha fahéj almával tudnám a paradicsomot együtt elképzelni.

2012. júl. 22. 16:45
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

4-esként ugyanezt írtam, mint az utolsó válaszoló. Akkor most mi van? Az ő válasza jó, engem pedig a sárba tapostok, és még elvárjátok, hogy ne is szóljak miatta?

Mondhatom, szépek vagytok!

2012. júl. 22. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!