Hallottam hogy lehet baracklekvárt készíteni paradicsomból és almából?
79-es lazíts már...napok óta szinte paraonid módon azt képzeled, hogy valaki Téged üldöz. Nem tudod elfogadni, ha másoknak a válaszai nem vágnak egy nyomba a tiéddel.
Ugyanakkor igen sűrűn beszólsz Te is, kétségbevonod a válaszokat, vitázol, pedig ez az oldal valamikor nem erről volt híres. Még kérdést is írtál ki ezzel kapcsolatban, hogy micsoda dolog, hogy a Te válaszaidat le merik pontozni.
Írtál olyat is valakinek idézem "ne dumálj bele "...Most is írtad, hogy van olyan válasz amitől "égnek áll" a hajad.
Szóval egy kis önvizsgálat, és egy kis pihenés nem ártana, mert ki fogsz borulni.
Komolyan úgy tűnik, hogy rossz idegállapotban vagy.
Lazíts, ne pörgesd magad mindenen.
üdv.
Tompítandó ennek a kérdésnek a kiéleződését, valóban nem lehetetlen, amit írtál.. én almát lihagymával szoktam dzsemmé főzni, húsok mellé kitűnő. lehet, hogy ettől is másnak égnek áll a haja...:))
a baj, hogy ezek a régi nagymamás praktikák egyre inkább eltűnnek a feledés homályába.
Én a magam részéről édes pl puha fahéj almával tudnám a paradicsomot együtt elképzelni.
4-esként ugyanezt írtam, mint az utolsó válaszoló. Akkor most mi van? Az ő válasza jó, engem pedig a sárba tapostok, és még elvárjátok, hogy ne is szóljak miatta?
Mondhatom, szépek vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!