Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Sárgabarack dzsem készítéséhez...

Sárgabarack dzsem készítéséhez írnátok egyszerű receptet?

Figyelt kérdés
Nem vagyok gyakorlott háziasszony, ezért "szájba rágósan" írjátok le! Köszi!
2012. júl. 5. 16:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Megpucolod a sárgabarackot, úgy, hogy leöntöd forró vízzel, így könnyen lejön a héja. Felteszed főni cukorral, citromhéjjal, szegfűszeggel, és egy kis fahéjjal / ezeket tedd tea tojásba / Ha megfőtt, tegyél bele dzsem fix-et, úgy, ahogy a zacskójára van írva. Összeturmixolhatod, de hidegen húsdarálón is ledarálhatod, de én csak kézzel szoktam összemancsingolni, mert szeretjük, ha darabos.
2012. júl. 5. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!