Miért nem főtt még meg a leves?
Fözd tovább - az öregebb húsokat sokszor 4-5 óráig is kell fözni.
Ha elöbb kellene, hogy kész legyen, akkor a levest tálalhatod, csak a húst ne ralkd bele - illetve a mellét csikokra vágva fözd külön még egy kicsit, akkor azt tudod hozzá adni.
Hát már lassan 6 órája fő és kisebb darabokban van, direkt elvágva tettük oda. A vendégeim meg már elmentek, de még nincs kész...
Levet adtam nekik és húsleveskockában főztem hozzá egy csirkemellet.
Utána töltött oldalast párolt káposztával.
Remélem nem haragszanak meg.
Lehet, hogy ez nem is tyúk, hanem valami őskövület :=).
De nyugi, semmi okod a szégyenkezésre, amit leírtál, az nagyon finom vendégváró ebéd. Az a fránya madár meg majd csak megpuhul!
Arra vigyázz, hogy holnap nem szabad semmilyen szárnyast enni, mert elkaparja a szerencsédet! BUÉK!
Köszönöm szépen a segítséget, de még mindig nincs kész. :D Már csak nevetek az egészen. Először ki akartam dobni, de meggyőzött az egyik kommentelő. Holnap visszateszem főni vagy holnapután. Addig ugye nem lesz baja hűtőben? (megint csak vendégek jönnek :D, ők nem babonásak, de én nem eszem holnap csirkét)
(azt elfelejtettem írni, hogy volt még pogácsa és gesztenye torta, szóval remélem elfelejtik a leveses gikszert a mai vendégek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!