Hogyan kell a habarást elkészíteni, hogy teljesen sima legyen a leves?
Figyelt kérdés
Hiába szűrön keresztül engedem bele, mégis pici darabok úsznak a levesben mikor kész :-(2010. máj. 14. 15:07
1/4 anonim válasza:
habarást nagyobb edényben készítsd ,és abba merj bele forró levest .Ott simára kikevered és mehet bele a fazékba.
2/4 anonim válasza:
Ne bolti tejfölt használj,mert az összeáll az ételeben,akkor is ha az előző javaslatát fogadod meg.
Vagy tejet használj,vagy főzőtejszínt. Ha nincs más, egy csavaros üvegbe tedd a folyadékot és a lisztet is. Tedd rá az üvegre a tetejét,és rázd jól össze. Ha beleöntöd az ételbe,soha nem lesz csomós.
Nekem vagy erre egy műanyag rázóedényem, a műanyagboltban vettem.
3/4 anonim válasza:
Bolti tejföllel is megy a habarás (konyhán dolgozok), nem lesz csomós, ügyesnek kell lenni. Tempurálni kell (amit az első írt) plusz legyen elég híg, meg az az ételtől is függ, mert az is okozhat csomósodást.
4/4 anonim válasza:
én úgy szoktam, hogy bögrébe teszek tejet vagy tejfölt és a lisztet, a gépi habverő egyik izéje, ami veri a habot, nemtom hogy hívják:D pont belefér a bögrébe és így csomómentes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!