Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell a habarást elkészí...

Hogyan kell a habarást elkészíteni, hogy teljesen sima legyen a leves?

Figyelt kérdés
Hiába szűrön keresztül engedem bele, mégis pici darabok úsznak a levesben mikor kész :-(
2010. máj. 14. 15:07
 1/4 anonim válasza:
habarást nagyobb edényben készítsd ,és abba merj bele forró levest .Ott simára kikevered és mehet bele a fazékba.
2010. máj. 14. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Ne bolti tejfölt használj,mert az összeáll az ételeben,akkor is ha az előző javaslatát fogadod meg.

Vagy tejet használj,vagy főzőtejszínt. Ha nincs más, egy csavaros üvegbe tedd a folyadékot és a lisztet is. Tedd rá az üvegre a tetejét,és rázd jól össze. Ha beleöntöd az ételbe,soha nem lesz csomós.

Nekem vagy erre egy műanyag rázóedényem, a műanyagboltban vettem.

2010. máj. 14. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Bolti tejföllel is megy a habarás (konyhán dolgozok), nem lesz csomós, ügyesnek kell lenni. Tempurálni kell (amit az első írt) plusz legyen elég híg, meg az az ételtől is függ, mert az is okozhat csomósodást.
2010. máj. 16. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
én úgy szoktam, hogy bögrébe teszek tejet vagy tejfölt és a lisztet, a gépi habverő egyik izéje, ami veri a habot, nemtom hogy hívják:D pont belefér a bögrébe és így csomómentes lesz.
2010. máj. 23. 22:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!