Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan oldjam meg a fozest?

Hogyan oldjam meg a fozest?

Figyelt kérdés
A parom istvan es 25 -re estere vendegek jonnek de amit 24-re keszitek az mar nem lessz tul jo masnap estere?de nem akarok 24-en es 25 is egsz nap fozni.hogy oldanatok meg?
2009. dec. 22. 23:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell egész nap főzni. Bármelyik hiperban kapsz kész pogit, tea sütit, rágcsát. Előre panirolj be pár csirke combot vagy valamilyen húst a méhűtöbe be rakod amikor kell sütöben fél óra alatt megvan. Mellé meg egy majonézes krumplisalit, fasirtot is előre bekevered kis gólyoknak kisütöd és fogpiszkálóra ilyen olyan zöldségel, sajttal fnyársra szúrod. Csinálhatsz kaszinó tojást, sonkatekercset kb 20 peces meló. Persze legyen bőven sör meg bor a vendégeknek és nem lesz panasz.
2009. dec. 23. 01:23
 2/4 anonim válasza:
100%
Megoldás hűtőszekrény...
2009. dec. 23. 02:26
 3/4 anonim ***** válasza:

dehogynem lesz jó! pl a töltött káposzta is annál jobb, minél többször melegíted :)

a karácsonyi sütemények is simán elállnak, a leves is jó napokig hűtőben

mit főzöl? ami csak frissen jó, azok a sült húsok, sült krumpli, de azokat is előkészítve be lehet tenni a hűtőbe (bepácolva vagy panírozva) és frissen kisütni csak 25-én

2009. dec. 23. 11:53
 4/4 A kérdező kommentje:
gondoltam ittt toltott kaposztara stb de 24-en megfoztem es semmi baja nem volt masnapig,igaz frissen szerettem volna talalni,de igy jartak a vendegek...masnapos kajat ettek...
2009. dec. 27. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!