Hogyan oldjam meg azt, hogy nem akar begyulladni a sütő, elalszik a láng, de a kaja félig készen van, csak a sütésre vár? Gázpalackos sütő. Már fél doboz gyufát elhasználtam.
Milyen kaja?
Nekem multkor bedoglott a suto es a rakott krumplit mikroban csinaltam. De sutottunk mar kacsat is mikroban. Vagy azod nincs az albiban?
Ird le, h mi az ami keszul, hatha tudnak segiteni, hogy mit lehet belole kihozni, ha nem sutod, hanem fozod fenn.
Ez hasonlo, mint amit te kszitessz es en mindig mikroban csinalom, sztem nagyon finom. Elhiszem, h nem olyan mint sutoben, de hat, ha nem mukodik, nincs nagyon mas valasztasod.
Akkor, ha a forgatógomb benyomásakor égve marad, egy fakanállal ki lehet támasztani. A sütő fogantyúhoz kell befűzni, rá fogsz jönni, hogyan.
Ez átmeneti megoldás, később a hőérzékelő szenzort kell kicserélni, az a rossz.
hát ha a biztonsági szelep ment el akkor ha meg gyullad véletlen ki kell pöckölni arra 15 percre.
De ha be sem gyullad akkor levegős a gáz.
Az csak úgy tudod begyújtani ha kicsit nyomatod a gézt 1-2 másod percig,,utána elzárod és amikor meg gyújtod a gyufát kicsit rá pumpálsz ,kinyitod és be kell lobbanjon.
NE HAJOLJ BE NEHOGY ELKAPJA A HAJAD!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!