Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan oldjam meg azt, hogy...

Hogyan oldjam meg azt, hogy nem akar begyulladni a sütő, elalszik a láng, de a kaja félig készen van, csak a sütésre vár? Gázpalackos sütő. Már fél doboz gyufát elhasználtam.

Figyelt kérdés
Rohadt sz@r egy sütő, albérletben vagyok és nem az enyém, ez legalább ezer éves, szerintem a nácik idejéből való... Nincs szomszédom, akit megkérhetnék 15 percre, hogy süsse már meg nekem a kaját. Tulaj is itt lakik arrébb, de szokás szerint nincs itthon... A kaját kidobni nem akarom!
2011. okt. 21. 10:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ki kell sajnos pucolni a gázt a szakemberrel.Az én sütőm is mindig elalszik.Azt mondta az égők már elvannak zsírosodva.
2011. okt. 21. 10:57
 12/15 A kérdező kommentje:
Csoda történt, meggyulladt és úgy maradt! De 1 órát kínlódtam vele, elb@szta a napomat, kedvemet, meg a többi tennivalóval is el vagyok maradva...
2011. okt. 21. 11:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Elhiszem,hogy dühös vagy.Én a sütit raktam be,aztán ba..ott meggyúlladni.
2011. okt. 21. 11:04
 14/15 anonim ***** válasza:

tényleg nagyon sajnálom, ami történt, remélem azért ebéded lett.

mindenképpen szólj a főbérlőnek, hogy gáz van a gázzal,neki kötelessége működőképest berendezéseket biztosítani.

2011. okt. 21. 11:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Na,akkor ülj rá a telefonra, és addig ne hagyd békén a tulajt, amíg a sütőt meg nem nézeti szakemberrel.

Ezt csak egyszer csinálja meg veled (ő is és a tűzhelyi is), többet ne. annyit nem ér!

2011. okt. 21. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!